Valtuutettu Jonne Törmäkankaan esittämä Perussuomalaisten valtuustoaloite 21.5.2018 Raahelan pysäköinnistä

Raahelan torin aitaaminen aiheutti Raahelan käyttäjille pysäköintiongelman. Raahelan käyttäjille on varattu 5 pysäköintipaikkaa. Raahelassa on kuitenkin jopa yli 50 samanaikaista käyttäjää joista suurin osa alakouluikäisiä ja nuorempia lapsia. Urheilutoiminnassa varustekassit ovat usein painavia ja varsinkin junioritoiminnassa tämä tulisi ottaa huomioon parkkipaikkojen suunnittelussa. Liikuntarajoitteiset ja erikoisryhmät käyttävät myös Raahelaa ja heille olisi myös hyvä löytyä tarpeeksi läheisiä parkkipaikkoja.

Torilla on tilaa, sekä kauppiaille, että Raahelan käyttäjille. Me perussuomalaiset esitämme, että torin ja parkkipaikan välistä aitaa siirretään 2 metriä Prismaa kohti ja merkitään parkkipaikalle kaksi pysäköintiriviä, jolloin siihen syntyy yli 20 pysäköintipaikkaa.

Alueen portille laitetaan kyltti: ‘Pysäköinti Raahelan asiakkaille’. Pysäköinnin helpottamiseksi tehdään parkkipaikan toiseen päähän toinen kulkuaukko, josta voi poistua Välikadulle. Välikadulta pysäköintipaikalle kulkeminen estetään liikennemerkillä.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa